Koffietafel na afloop van een uitvaart

Bent u in Breezand op zoek naar een sfeervolle of stemmige locatie voor een koffietafel? Wij staan graag voor u klaar en serveren graag een koffietafel die aansluit bij de wensen van de overledene of de familie.

Uw wensen zijn richtinggevend

Kiest u voor een eenvoudig ingedekte koffietafel met diverse belegde broodjes met kaas en vleeswaren, koffie, thee, melk en jus d’orange? Of gaat uw voorkeur uit naar een uitgebreidere variant met luxe broodjes, soep of snack? Bloemenlust serveert diverse koffietafels. Raadpleeg onze prijslijst voor een indruk van de mogelijkheden. Het overzicht is slechts een indicatie. In overleg met u stellen we graag een koffietafel samen die afgestemd is op uw wensen en budget. Van een kop koffie of thee met een plak cake tot een borrel met hapjes of luxe toast.

Napraten en een toast uitbrengen

Napraten met familieleden, vrienden en genodigden. Of gezamenlijk stilstaan bij de overledene en het glas heffen op zijn of haar leven. Bij Bloemenlust Breezand bent u van harte welkom na het plechtige deel van een uitvaart. De zalen zijn toegesneden op koffietafels voor diverse groepsgroottes. Verschillende tafelopstellingen zijn mogelijk. Ook aan de mindervalide medemens hebben we gedacht. Onze zaal is rolstoeltoegankelijk.

Interesse of meer informatie over koffietafels?

Voor meer informatie over koffietafels na een uitvaart kunt u direct persoonlijk contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-12502177 of mailen naar info@bloemenlust-breezand.nl.